NOVOSTI

Poseta vrtića "Šećerko" našem klubu.

24.05.2024

Ugostili smo mališane vrtića "Šećerko" iz Crvenke. Imali su priliku da pogledaju, ali i da učestvuju u našem pokaznom treningu. Sa njima smo razgovarali o košarci, o tome zašto je fizička aktivnost važna, i odgovarali smo na njihova veoma zanimljiva pitanja koja su nam spremili.

Jaffa All-STARS Štand, i ove godine u sklopu manifestacije "SLATKI DANI"

I ove godine, družili smo se na našem Jaffa All-Stars štandu u okviru manifestacije "Slatki Dani". U sklopu prvog dana promocije, naši članovi su mnogobrojnim posetiocima uručivali promotivni materijal za upis novih članova, a kroz fotografije, pehare i medalje upoznali su ih sa radom našeg kluba.

11.05.2024

Q-media: "KK JAFFA ALL-STARS KLUB POSVEĆEN ZDRAVOM RAZVOJU DECE I FER PLEJU."

Izvor: Q-media.rs

Ceo tekst možete pročitati na linku:

13.03.2024

Dragim Damama srećan 8. Mart, Želi KK JAFFA ALL-STARS, CRVENKA

08.03.2024

PlASMAN SELEKCIJE U-17 U PLAYOFF!

Pobeda Kadeta na domaćem terenu u završnici regularnog dela U17 lige KSV.

Naši momci su savladali prvoplasiranu i do tog momenta neporaženu ekipu KK Joker iz Sombora rezultatom 63:61, pa u Playoff, među 6 najboljih ekipa u Vojvodini ulaze sa drugog mesta na tabeli.

U današnjoj utakmici, i pored sjajne kolektivne igre, istakao se Mihailo Radulović sa 28 poena. Važno je napomenuti da u ovom sastavu imamo čak 3 igrača iz našeg pionirskog pogona, koji su svojim trudom i radom značajno doprineli našem plasmanu, i zaslužili mesto u ekipi!

Čestitke našem treneru Aranđelu, i momcima na fantastičnom prvom delu sezone, kao i na današnjoj pobedi!
Zahvaljujemo se i mnogobrojnoj publici, koja je redovan deo naše priče.
Takođe, čestitamo današnjem protivniku na vrlo fer i korektnoj igri. #Playoffs 2k24

11.02.2024

PRIDRUŽI SE I TI.

Upis novih članova je u toku!!!

07.11.2023

DONIRANJE POMOĆNIH KOŠEVA SPORTSKOJ HALI U CRVENKI

Prethodne sedmice opremili smo sportsku halu u Crvenki sa pomoćnim koševima, koji su sada neizostavan deo naših treninga!
U saradnji sa našim generalnim sponzorom kompanijom Jaffa Crvenka, i kompanijom Šumi Irrigation iz Kule, uspeli smo da realizujemo ovu investiciju. Ovim putem im se zahvaljujemo na saradnji, i podršci koju nam pružaju.

POSETA ZOO VRTU PALIĆ

Pauzu u ligaškom takmičenju naša selekcija PIONIRA iskoristila je za van-sportske aktivnosti, kojima naš klub veoma posvećuje pažnju. Ovoga puta, klub je organizovao posetu Zoo Vrtu na Paliću, gde su naši dečaci uživali u lepom danu, druženju i upoznavanju sa 150 životinjskih vrsta kojima raspolaže Zoo Vrt Palić.

Puni utisaka i pozitivne energije, naša ekipa dočekuje nastavak takmičenja.

14.10.2023

ODRŽAN JAFFA ALL-STARS CUP 2023

U nedelju 3. Septembra ,u Crvenki održan je drugi po redu Jaffa All-Stars Cup 2023. Turnir u organizaciji Košarkaškog Kluba Jaffa All-Stars, okupio je oko 130 dečaka učesnika. U pionirskoj konkurenciji, u velikom finalu protiv domaćina KK Jaffa All-Stars, trijumf je odnela ekipa beogradskog Partizana. U konkurenciji kadeta zlatnu medalju osvojila je ekipa KK Jaffa All-Stars, u pobedi protiv sjajne ekipe Hercegovca iz Gajdobre. Pored toga, treće mesto u konkturenciji pionira pripalo je ekipi KK Apatin, a četvrto mesto i utešni pehar primila je ekipa KK Senta.

Individualna priznanja:
Kadeti: "Trofej Najkorisniji igrač" Mihailo Radulović - KK Jaffa All-Stars
Kadeti: "Trofej igrač u usponu" Savo Mrković - KK Hercegovac
Pioniri: "Trofej Najkorisniji igrač" Miloš Davidović - KK Partizan
Pioniri: "Trofej igrač u usponu" Nenad Miljković - KK Senta

Ispred našeg kluba, ekipama su uručene zahvalnice za učešće na turniru. Takođe, zahvalnice kao i poklon dresovi uručeni su i sponzorima za podršku u realizaciji ovog turnira. Zahvalnice su uručili generalni sekretar KK Jaffa All-Stars Darijan Mikulić, i osnivač/trener KK Jaffa All-Stars Aranđel Semiz.

Ispred generalnog sponzora kompanije Jaffa Crvenka zahvalnicu je primio predstavnik kompanije gospodin Gligor Mišić.
Ispred zlatnog sponzora Opštine Kula, zahvalnicu je primio predsednik Opštine Kula Damjan Miljanić
Ispred zlatnog sponzora kompanije Crvenka Project doo, zahvalnicu je primio direktor Miloš Pena.

Na kraju turnira, svim učesnicima su uručeni poklon paketi generalnog sponzora našeg kluba, kompanije Jaffa Crvenka.

05.09.2023

Zahvaljujemo se našem dragom gostu, bivšem reprezentativcu, NBA igraču i autoru podcasta "Jao Mile" Miletu Iliću, koji nas je posetio, i sa svojim pratiocima podelio lepe utiske iz posete našem klubu.

"JAO MILE PODCAST"

27.08.2023